Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 8. desember 2011

Mens vi venter... på legen.

Minstemadammen i huset har en litt trøblete mage, og det må vi finne ut av. Hva trøbbelet skyldes, altså.
Vi hadde time hos legen, og mens vi satt på venterommet, falt det ned i blogge-mammas hode at nå skulle hun egentlig ha tatt bilder av Vesla, der hun utforsket rommet. Bort og studere en falsk blomst. Den falske jorda måtte også taes i ettersyn. Noen blader måtte "leses". Ei lekevogn fikk noen kjøreturer hit og dit. Bort og hilse på andre ventende pasienter. Hm... hva er dette gulvet laget av, tro? Hvis jeg klasker hendene litt i denne døra, skjer det noe da? Og så var det den blomsten igjen da... Ah, disse bladene så jeg ikke isted...
Mammaen holdt seg i tøylene og tok ingen bilder. Men hun undret seg litt over hva de andre pasientene ville tenkt dersom hun faktisk hadde gjort det - full fotoshoot på legens venterom... Hvor interessant kan det være, lissom? Men jo, det kan være høyst aktuelt i bloggeøyemed!

Det ble ingen bilder fra legens venterom, men heller et tankefullt bilde fra fotografen.

Blodprøvetaking av snuppa var imidlertid et kapittel for seg selv. De klarte ikke å treffe noen blodåre, og vi ble sendt til laboratoriet på sykehuset. Jaja, det får gå, tenkte mor. Men etter å ha stått i kø der i over en time, og det så var vår tur, hadde imidlertid pasienten selv fått nok. Tenk å måtte sitte i ro og attpåtil bli holdt fast! Makan! Det endte med hyl og vræl så øra flagra, men vi kom oss i mål. Det var ei dypt fornærma, men likevel lykkelig lita frøken som forlot rommet - hikstende og leende på samme tid. Godt fornøyd med å kunne forlate stikkedamene. Mens hun pekte på armen sin og utbrøt "Auuu!" Og det skjærer i et mammahjerte, at et av de få ordene gullet har lært seg er Au!

12 kommentarer:

Hege A "The not so perfect mum-blogg" sa...

Uff, blodprøver og småtroll er ikke bare, bare! Synes hun var flink som fikset det, tross alt!
Håper det er noe som bare kan gå over helt av seg selv, da!

Karianne sa...

Uff da. Første ordene jeg kunne var lys. Og kake. Jaja.

Ciao!

Bondekona sa...

huff, det er ikke kjekke greier..
:(

håper dere finner utav det fort.
:)

Lammelåret sa...

Hehe.. det er nesten som med de barna som bare kan si "nei". En skal være taktisk når en har småtasser i hus, lære de å peke på folk og si "søt" eller noe lignende. Sjarmerende?

God bedring til veslesnuppa, håper dere raskt finner svar!

R A N D I sa...

Ååå, gooood bedring ja...!! :))

Guri sa...

Ikke greit det der, men får håpe det løser seg til slutt :) Nydelig bilde av prinsessa :)
Klæm

Whitebite sa...

auauau,blodprøvetaking er ikke godt!
stakkar..

Bøllemamma sa...

Stakkars liten, kjenner jeg fikk vondt i hjertet.

Ann-Kristin sa...

Det er stas med venterom! Eg var hos legen med eldstemann denne veka for å skjekke hovne mandler (som viste seg å ikkje vere hovne i det heile tatt - eg er tydlegvis ikkje "født" lege), og vi hadde knapt hengt frå oss jakkene før vi vart ropt inn. Da vart guten skuffa må du tru. Så skuffa at vi måtte bli igjen litt etterpå slik at han kunne leike litt:)

Siri sa...

Vi har av og til måttet ta blodprøve, men hos legen er det ikke lenger, hvis dce må ha mer enn stikk i fingeren (noe som er så dritvondt at jeg støtter ethvert hyl i den anledning) Nei, vi drar på Furst laboratoriet med en gang. Steike, ungen merker ikke at nålen bare skliiiiir inn.

Hello Baby Lou sa...

Stakkars, skjønne, lille frøken.

Likte bildet.

God helg!

Hanne sa...

Tenker selv på å ta bilder mens ungene er i situasjoner der det kanskje ikke passer seg. Når de leker å utforsker.
Ungene er så skjønne når de er fullt opptatt å i sving med alt mulig på fremmende steder.

Syntes synn om den skjønne lille som måtte igjennom alt det for å få tatt en blodprøve. Å ikke minst til mora! Håper svaret på blodprøven er positive. God betring!