Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 1. desember 2011

Desemberklar

Desember er her, med all sin juleprakt! Bortsett fra at det mangler både snø og julestemning... Og egentlig synes jeg det er deilig med plussgrader og bare veier. Og for ikke å snakke om det faktum at jeg slipper både snømåking og isskraping. Lykke!
Og julestemninga, den kommer nok ;) Vi er i hvert fall klare.

Adventskallenderne jeg tidligere har laget til de to største, kom ned fra loftet - og forsvant opp igjen. Det datt nemlig ned i fruens hode, at henger man opp 72 pakker og samtidig har ei klåfingret ettårsfrøken som tasser rundt for egen - og viljesterk - maskin, så er det en heller dårlig kombinasjon. I hvert fall hvis man har annet å gjøre enn å fotfølge pøbelen og gjenta ordet "nei" i det uendelige.
Så ungene har gått med på en annen kallendervariant - men bare i år, må vite. Neste år må da vel frøkena være godt nok oppdratt til å holde fingra av fatet!

Når først saken er som den er, må jeg innrømme at 30.november ble en deilig og avslappende kveld. For normalt sitter fruen til langt på natt og sorterer pakker, putter i poser, merker og planlegger. Passe ør i hodet og sur for at hun ikke begynte tidligere. I år var det gjort på 1-2-3 :) Og ikke mye tankevirksomhet var nødvendig. (I sitt stille sinn ser mor for seg en permanent løsning...)

Vi erklærer desember for åpnet!

5 kommentarer:

R A N D I sa...

Dette blir nok bra det, skal du se!! :)) Ønsker dere alle en fin førjulstid! :)

Guri sa...

Greit med noen alternative kalendere enkelte ganger, men ikke som en tradisjon kanskje?? ;)
Ha en fin første desember :)
Klæm

Hilde sa...

De gamle kallenderne må nok frem igjen til neste år. Og minsta må få seg en av samme sort da. Satser på at mulighetene for at de får henge i fred er større om et år.
Men jammen var det lettvindt for mor i år gitt! ;)))

Pia sa...

Desember er åpnet, ja! Og nå skal vi se Nissene over skog og hei!

Hilde sa...

Ho-hooo! Det har vi også ventet på i mange dager :o) Like forventningsfull som ungene til sine kallendere :o) Nissegjengen er herlig!