Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

lørdag 31. desember 2011

Årskavalkade 2011

På årets siste dag, kommer det en oppsummering av året som har gått. Min bloggkarriere startet i januar, så snart er det bloggbursdag ;o)


Vinteren var god, hektisk og veldig kald. Mor hadde permisjon og kunne styre hjemmet med litt mer tid. Som vanlig gikk vinteren med til mye ishockey.
Våren kom med en deilig, varm påske. Prinsessa fylte 6 år, noe som ikke gikk stille for seg. 17.mai og ferieforberedelser tok tiden vår.Ferien til Tyrkia var et stort høydepunkt i 2011. To uker med deilig sol og varme, bare fri og kos og samvær med familien og gode venner.Familiefotograferieng ble det også i Tykia.


 

Resten av ferien foregikk i Trøndelag og i Nord-Norge. Vel hjemme igjen spiste oppussing av vår egen stue opp et par hektiske uker, og både minstemor og Junior ble feiret, på sin 1-års- og 12-årsdag. Vår firestjernes middag i Lyckliga gatan startet opp, og det ventet oss mange gode måltider.I høst var Prinsessas skolestart det store høydepunktet. Oppstart på turning og hennes første deltakelse på stevne var også store begivenheter for henne. Minstemor begynte på sitt utdanningsforløp med oppstart i barnehage.


 

 
Juleforberedelsene har vært hektiske og færre enn vanlig. Med to foreldre i jobb og tre unger som alle krever sitt, rakk ikke tiden til alle planene vi mor hadde, men jul ble det likevel. Ei rolig jul med masse kos ;o)Jeg ønsker familie, venner, kjente og ukjente en flott nyttårskveld!
Takk for 2011 og velkommen 2012!


Selv gjør vi oss klare for feiring sammen med fine mennesker, 18 stykker med stort og smått :o)

3 kommentarer:

Ann-Kristin sa...

Eit flott år! Godt nytt år til alle saman!

Hello Baby Lou sa...

Fine bilder i 2011.

Godt nytt år!

Guri sa...

Ønsker deg et fantastisk 2012 :)
Takk for følget i året som gikk :)
Klæm