Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 29. november 2011

Deisi Bø

Lillemor har flere helter enn Fantorangen. Og du gjetter vel ikke hva mer som fenger 1-åringen? Riktig, Drømmehagen og dens skapninger. Hoppsi Deisi, Hinkelpinkel, Makka Pakka, Hahoene, Tomlingene, Konglene, Ninkynonk og Plinkyplonk, og trolig noen flere raringer. Tilsynelatende særdeles enkle skapninger med et særdeles begrenset språk. Men søte og fargerike er de, så de fenger hos de små.


Vi voksne kan vel bli temmelig sprø av det enkle språket, men jøss så godt det er når en liten tass sitter storøyd og følger med på skjermen, mens vi andre kan komme igang med middagslagingen!

Her er jeg! Bare jeg er Hopsi en.
Bare jeg er Deisi og
Hipsi Hopsi deisi nå!

Hoppsi Deisi er favoritten. For de uinnvidde er det hun bakerste med fargerikt rastahår. Hennes vokabular er intet mindre enn Hoppsi Deisi, Deisi bø - som kan sies i ulike tonefall.

Drømmehagen er ikke fengende for storebror, men en gang iblant er han grei med lillesøstera si og holder henne med selskap foran tv'en. Godt å ha en storebror-arm rundt seg :o)

Selv må jeg si jeg gleder meg til Vesla er mer klar for Disney-klassikerne. Dem har jeg sett mange ganger, men jeg tåler flere. Filmer som også har herlige små kommentarer ment for det voksne publikum.

Henger du med i Drømmehagen?

2 kommentarer:

Guri sa...

He he :) Heldigvis ikke ;) Har samme elsk/hat forhold til drømmehagen som jeg har til Teletubbiene........ Forferdelig å høre på for voksne, men fengende for de små ;)
Klæm

Whitebite sa...

Jeg synes teletubbiene var bedre -faktisk! Drømmehagen forstår jeg ingenting av;)

snill storebror, koselig bilde!