Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 20. november 2011

Barnearbeid

Junior synes nok en og annen gang at han har vært uheldig i foreldrevalget. Tenk, de "tvinger" han til å støvsuge rommet sitt og gå med søpla! Og det attpåtil på en lørdags ettermiddag! At foreldrene selv har brukt mange timer på diverse huslige sysler er ganske uvesentlig. "Jeg er jo bare et barn!" hevder han. "Ja, sant det, men da må vi også legge bort de filmene og tv-spillene du får lov å bruke som faktisk har 16-årsgrense", svarer pappa'n. Godt det er noen som kan sette ting i riktig perspektiv. Det synes ikke Junior.

5 kommentarer:

Guri sa...

Ja det er jammen meg ikke enkelt å være ung i dag med sånne foreldre...... ;)
Ha en fin søndag :)
Klæm

Cecilie sa...

Hahaha den var fin, greit å få ting i perspektiv av og til :-) Her i huset er vi enda der at gulvvask er superkjekt å få lov til, men eg rekner med at det komme til å gå over når prinsen vokse til litt.

Bondekona sa...

Stakkars, ham synes jeg skikkelig synd på, altså...!

;P

Whitebite sa...

hoho,kjenner problemstillingen!
;)

Jill sa...

huff ja, her er lillemann for litn til barnearbeid, går mere i manne-slave-arbeid, for TENK at jeg kan kreve at mannen i huset også gjør noe....for ei kjærring jeg er :)