Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 7. november 2011

4-stjernes middag, del 3

Vi har avviklet tredje runde i Lyckiga gatans 4-stjernes middag. (Del 1 og 2 kan du lese om her og her.) Nok en gang var forventningene himmelhøye. Og vi ble ikke skuffet. Vertskapet hadde på forhånd - i smug - utført noen timers detektivarbeid. Bilder fra de glade barne- og ungdomsdager blant gjestene var innhentet hos diverse familiemedlemmer rundt om i landet, historier likeså. Så var det hele sydd sammen til en presentasjonsfilm, med reklamefilmstemme i studio. Dette la føringen til en Hollywood-inspirert høstkveld med musikk, dans og drama. Og stemningen var på topp fra første sekund.
Og siden vertskapet hadde tøyset med at de forventet at gjestene kom stivt pyntet, måtte jo noen ta dem på ordet - og stilte i diadem, diamanter og kongelig bånd med medalje...Maten skuffet absolutt ikke.
Til forrett fikk vi servert bruchetta.
Hovedretten bestod av hjortestek med fløtegratinerte poteter, saus og grønnsaker.
Og den deilige desserten som jeg ikke rakk å ta bilde av før den var halvveis fortært, var hjemmelaget iskake med friske bær til.


Og mye god drikke hørte selvfølgelig til.


Vertskapet opptrådte med discodans i ren "Skal vi danse"-stil, og en quizz ble det også rom for  - for å få opp konkurranseinstinktet, som allerede er ganske høyt hos enkelte deltakere. (Og siden jeg gikk på mitt første tap, velger jeg å ikke si noe mer om den saken...)

Neste, og siste, middag er hos denne fruen og 1.betjenten. Du og du, som vi planlegger! Her blir det saker, kan du tro! Vi går for seier!

5 kommentarer:

Whitebite sa...

Høres gøy ut!!
selv hadde jeg nok blitt litt stressa kanskje..haha!
:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nydelig prinsesse! Og den iskaka framkalte sikling her.

Guri sa...

He he :) Man har ikke mer moro enn man gjør med seg selv ;)
Gleder meg til fortsettelsen :))
Klæm

Karen sa...

Hehe, fantastisk ide det der med middager altså :) Og høres ut som dere koser dere veldig...
Er spent på siste runde - lykke til ;)

Cecilie sa...

Mmm det såg godt ut, så kjekt med egen 4 stjernes middag. Lykke til:-)