Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 20. juni 2011

Russersoling

Ved siden av vårt skandinaviske Star Tour-hotell i Tyrkia lå det et russisk hotell. Det var litt spesielt å rusle gangveien langs stranden bort til dette hotellet for litt nyskjerrig titting. Mye var ganske forskjellig fra "vår lille verden" - mørkere og dystrere og mer glorete.
Èn åpenbar forskjell jeg oppdaget; russiske menn går i stor grad i speedo! Ikke mange skandinaviske menn ble observert i dette trange plagget... Og mens vi skandinaviske damer gjerne ikler oss litt nøytrale og ordinære bikinier, var det langt mer spesielle miniplagg å observere i Russland (som det enkelt og greit ble kaldt av oss).

Russerne var nok mer glad i å ligge på stranda enn oss, for der var det jammen folksomt! Og mens jeg sto og beskuet strandsiden deres, ble jeg bevisst en annen måte å sole seg på - en litt slitsom måte, er nå min mening. Og absolutt noe som fikk latteren min til å boble, og jeg sleit med å ikke gapskratte der jeg sto helt for meg selv...
Med mine fantastiske datategneferdigheter får jeg her vist frem solingsstillingen. Stående soling altså.  (Jeg droppet nemlig å ta bilde av disse damene i solingspositur.) Jeg observerte mange damer som sto slik, vendt mot sola. Etter en liten stund vendte de seg med siden mot solen, og med nermeste arm opp over hodet. Nye minutter gikk, så var det kroppens bakdel som fikk et møte med solen. Da ble armene plassert ut i vinkel og inn mot midjen (men ikke helt inntil selvfølgelig, solstrålene måtte jo komme igjennom og brune midjen også!). Så var det siste siden sin tur, med andre arm i været.
Vet ikke hvor lenge de sto slik, men tror jeg hadde blitt både sliten og svimmel av slik saktespinning i solen... Men joda, absolutt et alternativ hvis man synes det er kjedelig å ligge på solseng. Selv velger jeg solsengvarianten...

Tror du denne solingsvarianten vil slå an her hjemme?

5 kommentarer:

Røsslyng sa...

Haha! Takk for soletips, dette skal eg absolutt ta med meg vidare:))

Frihet sa...

HAHAHAHHA!! Nei takk!!!

Guri sa...

He he :) Synes jeg ser dem for meg :))

Kamelryttersken sa...

Tror jeg går for solsengvarianten ja

Så på Lammelårbloggen at dere tenker dere til Trondheim og Rockheim. Kan anbefale Vitensenteret også. Lærerikt for store og små. Vitensenteret ligger i Kongensgata rett overfor Biblioteket og på samme side av gata som Vår Frue kirke som ligger øverst i Nordre (gågata).

Jill sa...

hehe morsomt innlegg og kjempefin tegning, like fin som den jeg laget på bloggen min :D
Ha en fin weekend