Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 30. juni 2011

Amigurumi - på nytt...

Jeg prøver på nytt siden Blogger ser ut til å ha spist ene innlegget mitt. Og akkurat det innlegget må ligge her siden det var et "konkurranseinnlegg". La meg se om jeg husker hva jeg skrev sist...

Jeg lærte meg å hekle da jeg var 6 år, men hekleinteressen har ikke vært særlig stor. Det har sjelden vært noe jeg har hatt lyst på av heklede gjenstander, men nå har jeg fått øynene opp for mange fine oppskrifter. Så da satte jeg meg som mål i sommerferien å øke hekleferdighetene.

Jeg hadde lyst til å hekle noen av de søte små figurene som kalles Amigurumi (der klarte jeg jammen det vanskelige ordet!). Det finnes masse oppskrifter på artige figurer som kan brukes til dekor eller ungene kan leke med. Ungene er ville og kommer med mange bestillinger, så det ser ut til å bli mye figurhekling i sommer :)


To varianter muffins og jordbær utgjør min lille "Sommerdessert" som jeg melder meg på med i Pinnekrokens sommerutfordring.

Mønster er hentet fra Candy magazine, og garnet jeg har brukt er Mandarin Petit. Verken sukker, mel eller egg inni, bare fyllvatt ;o)

En dessert uten kallorier, men kanskje ikke like smakfull som den ekte varianten ;o)


Ps! Hvis noen vet hvorfor bildet til innlegget ikke kommer opp på bilderollen (kun overskrift der) når jeg legger ut innlegg fra Iphonen, så tar jeg imot tips med takk.

2 kommentarer:

Miriam sa...

Takk for at du deltar i utfordringen hos Pinnekroken!

Mmmm, det så godt ut! Flott at du fikk laget innlegget på nytt :)

Whitebite sa...

skjønne heklesaker! flink!
jeg eeelsker hekla saker.. men er ikke så flink på hekling selv.