Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 17. juni 2011

Ferieoppsummering

Så var 15 deilige dager i Tyrkia over. Vi er hjemme i regnet, og jeg kjenner jeg savner den varme sola allerede.
Dagene har vært tilbrakt ved bassengkanten fra morgen til ettermiddag. Ungene trives best der, og for at mor og far skal ha mest mulig ferie også,  legger vi oss godt til rette og dropper alle andre planer. Har ungene det gøy, har foreldrene det også flott :o) Vi trives godt på solsengene helt ved bassengkanten!


Pascha Bay utenfor Alanya


Prinsessa har lært seg å både svømme og dykke. To uker i vann gjør underverker :o)

 

Minstemor har kost seg i sitt eget lillebasseng og i baderingen sin.Junior har holdt seg mer under enn over vann, og han har jaktet på den perfekte bølgen på stranda.

Deilig sand


Bananbåtene ble prøvd med hell.


Flotte drinker.


Deilig mat.


God underholdning.


Snasen dessert.


Masse nyshoppa klær og sko og annet dilldall. Med pruting og masing og spill fra selgernes side. Mulig noen selgere lo av oss da vi gikk ut og tenkte at her tjente de jammen godt. Mens ved andre kjøp følte vi at vi gjorde en god prutejobb :o) Slitsomt og litt gøy.

 

Tyrkerne må være veldig glad i babyer, for så mye oppmerksomhet minstemor har fått, skal du lete lenge etter! Servitører, vaskedamer, selgere og securitasvakter har fortalt henne fryktelig mye på tyrkisk, tullet og tøyset, bært og kysset og klemmet. Snuppa forventer oppmerksomhet fra alle nå!


Minstesnupp er svært fornøyd, og det er vi andre også :o)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å høre at det har vært en fin ferie! Det teltet til veslemor ser veldig fint ut, skulle hatt et slikt da jeg hadde baby.

Nå har du mye blogging å ta igjen. :-D

God helg til deg, Hilde!

Hilde sa...

Bassengteltet var helt supert, både med og uten vann i :o)
Ja, jeg tror jeg blir sittende fast her ved pc'en en tid nå. Fryktelig mange blogginnlegg å lese rundt i blogglandia og skrive egne innlegg igjen. Hektisk! Det straffer seg å reise på ferie i to uker! Når ungene er i seng i kveld, finner jeg frem sjokoladen og koser meg med masse oppdatering :o)

Kort og Søm sa...

Så deilig med ferie!
Kos deg med sjokolade og en bloggrunde i kveld :O)

Ann-Kristin sa...

Det bassengteltet var genialt!!! SÅg ut som om de hadde ein knallferie!!! Velkomne heim alle saman!

Whitebite sa...

herlige bilder!
kjekt å ha deg tilbake!
klem;o)

Benedicte fra "Skolelyst" sa...

Åh... så deilig med sol og varme:-) Jeg ble anbefalt å følge bloggen din av "Oppsummert". Ser ut som en trivelig blogg dette:-) Gleder meg til å følge deg videre.
Ønsker deg en god helg.
Hilsen Benedicte

G-A sa...

For noen vakre solfylte bilder. Grei temp? Vi var i Tyrkia i fjor, da var det 48 grader!! Vi har reist mye i mange land og en ting gjenspeiler seg : Alle slags ansatte elsker barn :-) Herlig!

Anonym sa...

Høres ut som dere har hatt en herlig ferie, noe bildene også viser.:)

Ha en fin søndag!