Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

onsdag 1. mai 2013

Åpning av sysesongen

Alt blir mer lystbetont om våren. Litt våryre blir vi vel, alle mann. Energinivået stiger, også humøret og pågangsmotet. For hver cm snøen trekker seg tilbake, og for hver liten millimeter det stiges på termometeret, så vokser humøret - i hvert fall hos denne fruen. Høsten er pyton, vinteren er ok, sommeren er fantastisk, men våren - den er egentlig aller best. For alt blir lysere, lettere, varmere, grønnere, mer fargerikt. Det spirer og gror ute. Og vi har hele sommeren i vente - nært forestående. Da liker fruen seg meget godt.

Symaskinene stakkars, de har stått og samlet støv gjennom hele vinteren. For selv om fruen har hatt mange syplaner - hun har til og med kjøpt nye stoffer både nå og da - så har hun likevel ikke kommet lenger enn til planlegging i eget hode. Men når våren kommer, så kommer også lysten til å fylle spisestuebordet med maskiner, stoffer, mønster, knapper, nåler. Plutselig kommer alle ideene tilbake, og noen blir faktisk satt ut i livet. Tankene om hva jentene skal ikle seg på ferien blir formet.

Først ut; en omslagskjole til Minstemor. Hun ble strålende fornøyd da hun oppdaget at det var luftballonger på den. For alt som har med ballonger å gjøre er stas :)

Mønster og stoff fra Stoff og Stil.


Så ble det en sommerbukse også på samme frøken. I herlig og tynt bomullsstoff - perfekt for den fine sommeren vi selvfølgelig får i år (!). Stjerner blir også godkjent hos frøkena.


Mønster er egenkomponert, og stoffet kommer fra Stoff og Stil. Buksa var tenkt i størrelse 2-3 år, men ble en smule lenger enn antatt... Den passer nok helt til skolestart. Og om hun mister babymagen og bleierompa, så passer nok buksen oppe og kan brukes som kortbukse til i hvertfall 10-årsalderen. Ja-ja, kjekt med alt som varer ;)

Blir humøret og pågangsmotet ditt 
påvirket av våren?

:)

3 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Det ballongstoffet er superfint. Hurra for vår og syprosjekter.

Cecilie von der Ohe sa...

Jeg elsker våren. Angående de fire årstidene, er jg ikke enig med deg. Vinteren er pyton. Høsten er ok. Nyt våren.

Cecilie

Frihet sa...

Oj jeeeeee. Våren er topp!! Om den snart kommer da, her er det snø ??!!!!! i dag. Blææææ.
Nydelig kjole, jeg også liker denne modellen;)