Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 3. mai 2013

Turkis kløver

Jammen ble det ikke mer søm! Når symaskinene først har blitt blåst støv av (og det støvlaget var altså så tjukt etter vinterdvalen at det ble fullstendig tåkelagt her!), så er det bare å kjøre på. Og siden jeg i fjor begynte på et antrekk til den daværende 7-årsprinsessen, tenkte jeg det kunne være passende å ferdigstille det til den nåværende 8-åringen. For siden fruen fikk akutt syvegring, ble det vinterdvale på endel påbegynte prosjekter også.Fruens hode får seg en liten jobb også, for å huske hvor stoffer og mønster kommer fra, når det er så lenge siden oppstart av prosjekt, ja DET er jammen ikke så lett. Men da er det kjekt å være venn med Google ;) Så jeg kom frem til at kløverstoffet er fra Cetho Design. Søtt og behagelig stoff, men dessverre ikke lykkebringende, siden det bare er trekløver og ikke en eneste firkløver. Resten av stoffene husker jeg faktisk er fra Stoff og Stil.
Mønster? Tja... Hm... Tror jakka er fra Ottobre, mens skjørtet faktisk, kanskje, mulig...er egendesign. Jo, tror det.... Og pannebåndet, det husker jeg faktisk, for det var ikke påbegynt i fjor. Det ble både startet på og ferdigstilt nå. Os SÅ glemsk er jeg ikke! Det vet jeg ble laget uten noe som helst mønster. Bare målt og klipt, enkelt og greit :)Vel, da er Prinsessa klar for en ny vårdag :)

Helg om noen timer, og det er alltid en kjekk ting!
Ha en riktig så fin helg!

4 kommentarer:

Bente sa...

Knallfint!

Kort og Søm sa...

Kjempe fint,
av og til tar ting litt tid...hi,hi...

God lørdag ,
klem

Misemor sa...

Så godt at du fikk blåst bort støvet og ferdigstilt dette nydelige antrekket! =)
Jeg har slik sydilla for øyeblikket at jeg nesten ikke forstår begrepet syvegring, hehe, men jeg har begynnende strikkevegring, så der kom forståelsen på plass!!!
Lykke til med flere prosjekter (regner med syvegringen er borte nå), gleder meg til å se nytt herfra!
Solklem fra Tone

jeamomentsinlife sa...

Så fint!Flink du er :)

Ha en fin dag :)