Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 9. mai 2013

Shorts og prinsessetopp

Vi har hatt noen deilige vårdager og fått en liten smakebit av sommeren. Vinterklesbeholdningen tynnes stadig ut, mens det fylles på med sommerklær i klesskapene.
Minstemor er vel den som aller mest må fornye garderoben. Det er lite fra forrige sommer som passer i år. Og siden mora er både shoppeglad og syglad, så er hun i grunnen fornøyd med det. Det er lette tider for mora nå, når grunnene til både shopping og sying står i kø :)

Det er bare vel en måned til turen går til et annet kontinent, med garantert behov for tynne, lette sommerplagg. Pass og vaksiner er på plass, klesbeholdningen er på god vei til å fylles opp, og så er det bare å få handlet inn til reiseapoteket og solkrem i store mengder. Godt med alt som er gjort, for disse ukene som er igjen, er ganske fylt opp av ulike gjøremål og hendelser.


I tynt og lett Lille Martine-stoff, har Vesla fått seg poseshorts. God plass til både bleia og tjukke gode lår ;)


En helt enkel hvit singlet, som er stæsjet opp med rysjer over skuldrene og prinsessekrone på brystet. Så kan man si det er redesign... Bare det at jeg hadde ingen hvit singlet i riktig størrelse, så den ble kjøpt inn for anledningen. Altså litt dårlig gjenbruk...

Her er det langhelg på alle mann. Mange dager fri, men nok å fylle dagene med. Forhåpentlig litt gravearbeid i hagen, hvis bare fruen og førstebetjenten blir enige om hvordan... Treninger er det (som alltid) på nesten alle sammen. Et lite sykehusbesøk i morgen for å sjekke om alt står bra til med Prinsessens nese - som fikk litt hard medfart under et hoppeuhell på skolen tidligere i uka. Og så skal førstebetjenten børste støv av konkurranseinstinktet og løpe Holmenkollstafetten på lørdag. Hvis han gjør som fruen sier i gravearbeidet i hagen, så skal fruen vurdere å stå og heie på han i Oslo... :)

Nyt deilige vårdager
- og ekstra fri for dem som har det!

4 kommentarer:

Cecilie von der Ohe sa...

Jeg håper dere blir enige om gravearbeidet. Jeg konkurrerer bare med meg selv. I dag har jeg gått en mil.

Cecilie

Bente sa...

Nydelig!!!
Du er så flink!

Osloskånskan sa...

Shopping og syerier, najs. God tur!

Kort og Søm sa...

For et søtt sett :O)