Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

onsdag 15. mai 2013

Forandrede planer

Den utvidede helgens planer ble sterkt forandret. Denne fruen er ikke så glad i at planer hun svært gjerne vil gjennomføre, blir utsatt. Men noen ganger er det ikke annet å gjøre enn å legge planene på hylla og godta det.

Fredagen startet med et planlagt besøk på sykehuset. Konsultasjonen var riktig så kort, men det var ikke ventetiden før. Prinsessens skadede nese fra tidligere i uken skulle få seg en sjekk igjen. Ipaden var en god ventevenn. Hun måtte møte fastende i tilfelle de bestemte seg for et lite inngrep og dermed narkose. Og det er ikke lett å faste for ei frøken som er glad i frokost. Men det gikk - uten sinne eller surhet. Ingen inngrep nødvendig, og den medbrakte matpakken ble slukt i en fei.
Mors planer for fredagen måtte imidlertid utsettes, både på grunn av sykehusbesøket og på grunn av vill leiting av pensko og sandaler til Prinsessen. Til tross for milevis med trasking og saumfaring av alt av butikker som kunne inneholde et ørlite par av sko. Vi gav opp, men fant andre sko ;)Lørdagen startet riktig så bra. Sol og deilig utevær, og fruen hadde ei god treningsøkt og ble i grunnen ganske fornøyd med seg selv ;) Klar for å ta fatt på masse hagearbeid, satte hun kursen hjem. Og møtte ei lita frøken som hadde falt og antakelig vridd kneet sitt.Det resulterte i mye sofatjeneste resten av dagen. Foten var vond, og frøkena nektet ethvert forslag om å komme på gulvet. Og mammaen måtte sitte sammen med henne i sofaen.


Og siden foten fortsatt var ubrukelig på søndag, ble det en tur på legevakten (- forøvrig vårt 4.sykehusbesøk denne uken...) Ipaden var igjen en god ventevenn. Ingen tydelige brudd eller båndskader. Så da er det bare å vente og se hvordan det går. Ny dag med sofatjeneste.Mye strikking har det imidlertid blitt. Fruens ventevenn ;)


Mye kosing og litt soving på sofaen også.


Og skal det lekes, er det Duploklossene som har vært i bruk. Sånn innimellom har frøkena blitt litt lei av sofaen og dristet seg ned på lekematten. Det er nesten som å ha baby i hus igjen - ei lita som bare krabber og sitter på gulvet.
Ingen barnehage på frøkena enda, så da er det bare fortsatt å legge planene vekk og holde seg sammen med snuppa. Mammaen må imidlertid innrømme, at den lille turen innom matbutikken i går, var den enkleste butikkturen hun har hatt på lenge sammen med yngstedatteren. For Frøken-au-i-foten satt rolig i vogna uten noen høylytte protester. I motsetning til normalt, hvor hun tydelig viser at hun har sluttet med å gå - hun bare løper gjennom hele butikken og henter svært mange varer vi ikke skal ha.

Så får vi se hvor mange planer til vi skal legge på hylla. Masse kosetid får vi i hvert fall :)

Ha en fin dag!  
Med eller uten planer ;)

 

4 kommentarer:

Petrus og Petrine sa...

Jeg har vært øvingslærer i mange gå og jeg harnfortalt studentene at lag planer, men du må regne med at duoen faller i grus ... Akkurat som i livet ellers :)

Nå har dere vel brukt opp koten på legevaktbesøk? Og jeg håper jenta sitt kne friskner til snart .

Klem for en god onsdag

Unknown sa...

Å du å du så uheldige dere har vært! Håper det snart går over!

Ellers må jeg flire av slutten av innlegget... Likt her! Å gå er helt ut, løpe er svært gøy!

Masse lykke til!!

Karen sa...

Hihi... Ja slik er det :) Litt koselig er det no med slike stunder også, plutselig er den tiden forbi!

God helg til dere :)

Osloskånskan sa...

Håper skadefrekvensen har avtatt noe, og at det ble en fin syttende mai for dere!