Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 28. april 2013

Hals med snurringser

Jeg fant et garn som kjentes utrolig deilig ut. Så deilig at jeg desperat jaktet på et mønster på noe som skulle strikkes i dette garnet. Samme hva, bare finn noe, tenkte jeg. Det er lenge siden jeg har strikket noe i den kvaliteten, derfor hadde jeg ikke noe å sammenligne med og visste dermed ikke hva jeg skulle strikke av det. Men etter å ha leita igjennom en haug med oppskriftsblader på butikken, fant jeg et plagg som skulle strikkes i dette garnet. Og når jeg i tillegg likte dette plagget, så var lykken stor.


Kan også ligne en blekksprut...
 En hals til mor med frynser av snurringser :) Tjukke pinner og tjukt garn - halsen ble strikket i en fei. Snurringsene er heklet, og de tok litt mere tid. Ikke fordi de var vanskelige, men heller fordi de var mange.
Resultat: en deilig varm hals som kan skjule både dobbelthaker og hva det måtte være ;) At vi har kommet til en årstid hvor sånne plagg ikke trengs, stiller jeg meg helt likegyldig til. Strikking er strikking, samme når! Og en ting er i hvertfall klart; sommeren varer ikke evig...


Garn: Viking Eco-Alpaca
Oppskrift: Viking design

I kveld er det så surt og kaldt ute, så jeg tror jammen en ullhals er midt i blinken, faktisk!
I tillegg til et pledd og ny strikking :)

Ha en flott søndagskveld!


6 kommentarer:

Berit sa...

Den var rett og slett lekker!
De snurringene gjorde så den nesten ble et smykke :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Kul hals! Her regner og blåser det, kunne absolutt hatt bruk for en slik en.

Bente sa...

så morsomt:o)

Frihet sa...

Knall!! Hr er det vind og regn, så jo varme plagg kan brukes hele året!

Berit sa...

Den var virkelig fin . Egentlig enkel og grei. Ser deilig varm ut. Ha en fin dag

Karen sa...

SÅ morsom den var! :)