Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 1. januar 2013

Årskavalkade

Årets første dag er her, og man skal jo i disse dager ta et lite tilbakeblikk på året som har gått. 
Hvordan året skal summeres opp i Puslespillbloggen, kan vurderes fra flere vinkler. Skal vi se det ut fra husfruens kreative produksjon, så har vi nok klær til å slippe å fryse. Overproduksjon gir ønsker om salg av produkter. Det blir et mål for det nye året.

 
Siden fruen ble hektet på Instagram, har det blitt noe light-blogging av enkleste sort der. Det er liksom så lettvint å slenge ut noen bilder med korte kommentarer der. Og ikke minst å leke seg med enkel fotoredigering på telefonen (og drømme om et skikkelig foto- og redigeringskurs - sånn helt på ordentlig).


Familiens oppsummering kan gjøres som følgende: Noen tenner er felt, mens andre nye har kommet til. Noen har fylt på med muskler på kroppskontoen, mens andre har heller tært litt på lageret. Familien har fordelt barna i barnehage, barneskole og ungdomsskole - for å få full kontroll over bygda og gjøre hverdagen komplett kaotisk. Vi har fylt opp enda mer på pokalhylla. Vi har prøvd oss på den gamle tysken fra våre yngre dager. Vi har savnet sol og sommer. Og vi har laget store mengder karameller. Noen vasker også i år som i fjor, uhorvelige mengder med klær, og taxijobben er fortsatt like stor, om mulig enda litt større. Mora har brukt mer enn nok tid på saker som Instagram, Pinterest, Wordfeud og Candy Crush. Andre familiemedlemmer holder fortsatt på med Angry Birds og har fått dilla på Netflix.

 

Vel, det var et lite utvalg av høydepunkter/aktiviteter/hverdagsrutiner fra denne kanten - noe godt representert på bloggen, annet på Instagram og mye rett og slett bare opplevd helt på egen hånd.
  

 
 
Riktig godt nyttår! Måtte året bli akkurat som du ønsker :)
Takk for følget i 2012, håper vi "sees" i 2013.
 
Årets julekortbilde :)

 

5 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Candy Crush!? Heldigvis noe jeg ikke har oppdaga. :-) Den øverste strikkekjolen er min favoritt. Godt nyttår!

Bente sa...

Godt nytt år til hele puslespillet! Gleder meg til å følge dere et år til!

Shy sa...

Blogging har vore slappe greier, sidan IG overtok, ja!
Ha eit riktig godt nytt år!

Kort og Søm sa...

Godt nytt år til deg og dine :O)

Stinemorღ sa...

Herlig!

Er enig ang instagram :) man blir litt sløv - kjekt å ha deg der også!