Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 30. desember 2012

Fortsatt julekos

Her i Puslespillheimen nyter vi ei rolig og deilig jul. Vi har kost oss masse hjemme og har vært akkurat passe sosiale. Akkurat som vi liker jula. Julepyntet hus, god mat, masse tid, sofakos, besøk her og der (og litt shopping...).Masse flotte gaver havnet under juletreet vårt, så vi må tydeligvis ha vært sånn noen lunde snille alle sammen. Nissen tok seg til og med tid til en liten stopp hos oss på sin ferd, til glede for noen og misbehag for andre. 2-åringen synes overhodet ikke det var et besøk verdt å huske, og hun har etterpå tittet gjevnt og trutt gjennom vinduet på utkikk etter han og synes nok helt klart at han kan holde seg på Nordpolen.

For oss foreldre er de mest spennende pakkene dem barna har vært og handlet selv. I mange år har vi utstyrt dem med noen kroner og latt dem få kjøpe gaver helt selv. Til å begynne med sendte vi dem inn i en butikk som har litt av alt, mens etter hvert går de dit de selv ønsker. Det første året Junior skulle handle, sendte vi han inn på Nille. Når han senere skulle få hjelp av farmor til å pakke inn gavene, ble vår nyskjerrighet særdeles stor etter farmors latterutbrudd. 1.betjenten fikk en bøtte med skruer. Veldig greit og praktisk. Han har jo stort skrueforbruk. Det har sønnen fått med seg. Så var det gaven til mora da. Mor fikk en pakke med gavelapper. Med nisser på. Det var jo det sønnen hadde sett mora holde på med den siste tiden - pakke gaver. Og klart hun hadde bruk for gavelapper :o) Absolutt minneverdige gaver :o)
De senere år har pappaen stort sett fått diverse småverktøy eller godlukt, mens Glitter har blitt en godt besøkt butikk av barna, hvor de har kjøpt smykker til mora. De har blitt flinke og gjennomtenkte gaveshoppere :o) Og det er herlig å se deres iver når vi åpner gavene fra dem, spente på hva vi synes ;o)


Vi pynter til jul lille julaften, så vi akter å nyte juepyntet hus enda lenge. Jula blir ikke kastet ut av denne heimen 1.januar. Vi må jo rekke å bli lei først, så vi klarer vente et helt år til neste gang.

Håper du nyter ei fin og fredfull julefeiring :o)

3 kommentarer:

Liv-Inger sa...

Høres ut som ei fortreffelig jul! Helt etter min smak. Skjønner forresten godt at 2-åringen er litt skeptisk til nissen. Skummel type. ;-)

Også vi pynter til jul lillejulaften. Men kjenner jeg meg selv rett er jeg klar til å hive ut jula straks hverdagen kommer settende.

Ha ei fin nyttårsfeiring! :-)

Pia sa...

Fine julebilder! Ha ei flott nyttårsfeiring!

Guri sa...

Flott! Takk for et fint 2012 sammen med deg :) Sees i 2013 også :)
KLÆM