Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 19. august 2011

Bryllupsdagsgave...

Siden vi hadde bryllupsdag for litt siden, måtte husfruen være snill med sin mann og forære han en flott gave. Fruen kjøpte nemlig en gammel kommode som hun pusset opp, slik at mannen skulle ha et sted å legge lommeboken sin. For det trengte han. For fruen hadde nemlig flyttet hyllen hvor han pleide å legge lommeboken. Og det var litt problematisk for den stakkars mannen. Så derfor kom det en kommode i hus. Bare derfor. Bare for å være snill...

Telefonen måtte også få plass oppå kommoden - noe motvillig, men ett sted må den jo stå... Internett-modemet kunne heldigvis skjules i en skuff. Yeiiii!

Kommoden var opprinnelig mørkebrun. Etter noen strøk med eggehvit maling, fikk den seg en runde med pussepapir her og der, for å få et litt rustikt preg.


For første gang har jeg handlet på bruktbutikk, og plutselig skjønner jeg alle gærne damer som kjører land og strand rundt etter loppefunn. For ekstasen var særdeles stor da jeg kjørte hjem med 125-kronerskuppet mitt, istedenfor den ferdige 1800-kronerskommoden jeg hadde vurdert på møbelbutikken. Tror til og med jeg skal bevege meg mot det lokale loppemarkedet i høst...!

Er du loppefrelst?

4 kommentarer:

Whitebite sa...

nja..ikke helt. men jeg liker å finne fine skatter! flink du er, den ble jo kjempefin!!

Bondekona sa...

Så snill du er!
OG god på kupp.
Ja, jeg elsker lopper.
Mest fra bruktbutikker,
der er jeg innom ukentlig.

:)

Guri sa...

Stilig kommode :) og det er jo greit å bruke mannen som unnskyldning for å få noe nytt inn i huset ;)
Er redd jeg blir bare mer og mer loppefrelst så hvordan dette skal ende er jeg jammen ikke sikker på ;)
Ha en fin helg :)
Klæm Guri

Cecilie von der Ohe sa...

En kommode til å legge lommeboken i virker mer fornuftig enn å legge den på en hylle som kanskje er synlig for alle og en hver.

Cecilie