Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 8. august 2011

Dårlig dranker

Minstemor er ikke noen stor dranker. Og det kan jo love godt for ungdomsårene. Men før den tid, er det jo greit å få i seg litt næring i flytende form.

Nå har vi øvd på både morsmelkerstatning og vanlig melk.  Og flaska/koppen flyr veggimellom! Etterfulgt av de rareste grimaser. Den eneste melken som gjelder, er morsmelk. Og den skal inntas direkte fra "pakken" - ikke noe flaske som mellomledd, nei.

En kamp om flaska.

Hold den unna MEG!

Vekk med den!

Vesla vant, med melkespor i panna.

Vann er ok iblant, melkebasert smoothie er fryktelig, mens fruktsaft er godt! Så da blir det ofte som vesla vil da... Men all prøvingen av nye drikkesorter skaper litt humor i måltidet. For oss. Ikke for henne, antakeligvis. Hennes reaksjoner gir oss noe å le av... Etterfulgt av ørlite grann frustrasjon over drikkesituasjonen.

Ha en fin kveld! Med en god kaffe/te/brus/juice/saft/melk/smoothie/vann/farris/vin/øl
eller hva du nå drikker ;o)

Og for de som måtte lure, så har jeg overlevd første arbeidsdag. Jeg er fortsatt i loddrett posisjon. Men jeg kjenner på meg at når ungene er i seng, vil nok mor innta den vannrette posisjonen rimelig raskt...

9 kommentarer:

Whitebite sa...

vel overstått, og jammen meg har du noen utfordringer på hjemmebane også;o))

Hilde sa...

Nå har pappaen tatt over utfordringene hjemme, så jeg regner med han ordner opp i sakene. Han har et stort press på seg som husfar!

Misemor sa...

Oj, du har noe å bryne deg på i disse dager, da ja. Det kan kanskje være overgangssituasjonen som gjør at jenta bare vil ha originalvaren også? Kanskje det bedrer seg når rutinene er på plass...
Lykke til. =)

Hilde sa...

Hun har nok alltid vært dårlig på drikkefronten. Har aldri fått henne til å drikke melk på flaske, verken som nyfødt eller snart-ettåring. Men det går seg nok til etterhvert :)

Pia sa...

Fint at du kom deg gjennom første arbeidsdag - vi hadde det ålreit i dag vi også:)

Anonym sa...

Kortreist mat er best, hun har skjønt det allerede. Det er nok en miljøbevisst liten frøken du har! :)

Godt å høre at første arbeidsdag har vært god.

Guri sa...

Det blir, det blir :) Hva skal man nå med flaske??? Kjør tutkopp ;)
Klæm

Cecilie von der Ohe sa...

Jeg holder med vesla i at melkebasert smoothie er pyton. Ha en god natt! :-)

Cecilie

Hilde sa...

Tutkopp er en del av drikkearsenalet. Ingen stor suksess, det heller...
Frøkena vet hva hun vil ;) Men vi skal nok komme til enighet med henne en dag. Om den dagen blir i morgen eller om et par år, vil tiden vise... ;)