Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 22. august 2011

Uten illustrasjon

Jeg har tidligere omtalt Juniors bukseproblematikk (her). Han trives best i joggebukser, og det er jo forsåvidt greit. Men iblant er det passende med en annen type benkledning.
På handletur kom jeg over olabukser som hadde joggebuksepreg og hadde et håp om at de skulle slå an hos Junior. Buksa ble kjøpt og tatt med hjem, og Junior syntes den så kul ut og ville velvillig prøve den. Den funket! Yesss!!!
Han måtte for sikkerhets skyld teste buksa - sånn for å vite at den virkelig kan brukes i alle anledninger. Den må nemlig igjennom en streng test i forhold til bevegelighet. Junior gikk ned i det nærmeste han kom spagat, og hva gjorde mor? Jo, hun dro frem kamera og tok bilde av sin sønn i en særdeles ubekvem og merkverdig stilling - og tenke "Ho-ho, det her blir det er bra blogginnlegg av!"
Og hva gjorde sønnen etter fotograferingen? "Ikke legg det ut! IKKE legg det ut!" Og mor måtte slette bildet mens sønnen hang som en hauk over kamera. (Hvordan kunne han tro mor hadde tenkt å legge bildet noen som helst plass?) Søren! Der røyk den illustrasjonen!

Mor har såpass selvinnsikt at hun kan ane et sted i bakhodet, at hun har erværvet seg bloggomaniker-tendenser...

Hva med deg?

10 kommentarer:

Guri sa...

Ha ha :)) Den har jeg også hørt :) Har noen unger som føler litt på at mammaen blogger ja ;)
Vi får ta det til etterrettning tenker jeg.....
Ha en fin mandag :)
KLæm

Liv-Inger sa...

Hihi, vi får vel gå litt i oss selv. Når ungene etter en morsom kommentar eller et passende bilde sier "ikke blogg det", eller "døh, du kommer sikkert til å legge det på Facebook" (hørt fra min 9-åring). Godt du fant en bukse han likte. :-)

Røsslyng - Dikt for dagen sa...

Hehe... Har ei dotter som syns det er ok med bloggbilete der ho ikkje visar så tydeleg. Men noko facebook vil ho ikkje ha særleg bileter på;) Og det er heilt greitt for meg:) Flott de fann ei bukse som var godkjend for både mor og son då!

Whitebite sa...

ja,her tenker jeg i en blogge-manisk-tankegang heeeele tiden! men slik får jeg også bilder i situasjoner jeg tidligere ikke tenkte på kunne være smart å ha! (oj,lang setning!!)

så det er ikke bare dumt det der blogge-greiene;o)
Og jeg forstår sønnen din litt i grunnen..
(selv om min egen sønn ikke har eneneste joggebukse) Det er mer behagelig når buksene har strikk nederst. jeg kjøper nesten bare slike bukser til gutten min (dongeri eller bomull) - og så varer de kjempelenge, for da går det an å kjøpe dem litt lange.

men det er kanskje vanskelig å få tak i jeans med strikk nederst til større gutter?!

lykke til med bukseproblematikken!

Cecilie von der Ohe sa...

Jeg forstår sønnen din godt. det er ikke alle situasjoner man vil la seg avbilde i og i hvert fall ikke at fotografiene skal legges ut slik at alle og en hver kan se dem.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ha ha ha, du er ikke den eneste som henger over unga med kamera.
Artig teori på neglelakksølet i rumpa, forresten.

Bondekona sa...

Herlig reaksjon på gutten din.
De forstår fort..
:)

Anonym sa...

Jeg har fremdeles ingen planer om å bruke bilder på bloggen min, men de samme etiske overveielsene bør jo gjøres i forhold til hva slags tekster som legges ut.

Tror vi hadde protestert temmelig heftig dersom ungene begynte å legge ut om sine håpløse foreldre og la ut om hemmelighetene våre. Eller lite flatterende bilder.. Skrekk og gru den dagen det kommer. Takke seg til enda små barn. ;-)

Slike bukser du snakker om er supre, vi har hatt de mange ganger. Favorittbukser!

Hilde sa...

Junior er den av ungene jeg skriver minst om og legger ut bilder av, siden han ikke er overbegeistret over det. Men litt er ok for han. Jeg har mange historier/tanker/bilder med han involvert som er fristende å ta med i bloggen, men da er jeg nok litt dom mot han, stakkars. Så jeg får vel bare styre meg ;o)

Villblomsten sa...

Hihi :-)
Hærlig historie :-)