Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

onsdag 2. mars 2011

Velourkjole til babybrikken

Lillesnupp skulle ha på seg den nye jakka som jeg skrev om tidligere, men siden den ikke var påbegynt til henne i utgangspunktet, manglet hun passende klær å ha til. Det går jo "en smule" i rosa her nemlig. Og det er litt kaldt å gå med bare jakke nå på vinteren. Og matche MÅ det jo (?!) Så da ble det en nysydd kjole i hvit velour med lyseblå pynt på til henne. Selv synes hun det er litt kjipt med all denne poseringen. Og mor og fotokamera måtte konkurrere sterkt med tv'en som stod på - den var nemlig langt mer interessant! (Og mor kom jo ikke på før etterpå at det faktisk går an å slå av tv'en...)
Vi må nok øve litt på hvordan man
ter seg når man har på kjole...


4 kommentarer:

Tina sa...

For en nydelig liten tulle med en nydelig liten kjole! :-) Hvordan man ter seg i kjole, lærer hun helt sikkert etterhvert! :-D Takk for at du er med i min give away!

Hilde sa...

Tusen takk :o) Ja, jeg satser på at den lærdommen kommer. Kanskje litt for mye forlangt at den skal være på plass alt nå :o)

Maichen sa...

Supersøt!!!!

Bente sa...

Super søt jakke, kjole og bebis:o)
Gleder meg til å følge den fine bloggen din!