Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 27. januar 2012

Helgepuslespill

Helgens puslespill er igang. Jeg klager ikke, for jeg får faktisk ganske mye hjemmetid. At den tiden skal fylles med mange oppgaver, prøver jeg å ikke tenke så mye på.
1.betjenten var så heldig å ha fri i dag. En dag som ble brukt til å kjøre skytteltrafikk mellom levering og henting av unger, handling, foreldremøte og et visst antall oppmøter i ishockeyhallen for ordning av både det ene og det andre i forbindelse med et stort hockeyarrangement i morgen. Så mye for den fridagen lissom. Jeg kunne ikke komme hjem til nyvasket hus engang! Tenke seg. Hvor er effektiviteten? (Neida, kjære, du hadde nok egenrådige hockeyspillere og lagledere, og mange baguetter å tenke på.)

Fruen selv kom sent hjem fra jobb, med yngste unge på slep. Og siden man selvfølgelig ikke gidder gå flere turer fra bilen og inn, så ser vi ut som et halvt flyttelass på tur - med barnevogn fyllt med en stykk unge, sekker, utedress, ski, staver og sko og diverse andre ting som lå i bilen og som jeg gjerne skulle hatt inn i hus. Puh! Så var vi inne - i huset som ikke var ryddet og vasket, og som var forlatt i all hast med klær liggende overalt, siden ei frøken hadde byttet om til turnklær før trening. "Åh, skulle jeg rydde i dag?" svarer Junior når mor poengterer at det er umulig å komme seg inn i gangen på grunn av alle klær, sko og sekker som ligger "gjenglemt" fra 12-åringen.

Far kommer hjem med en unge og tar en annen med seg igjen på ny trening. En unge kommanderer sin mor til å lage middag, en annen unge hyler om hun ikke får sitte på armen MENS mor lager middag. Lett å lage taco med en hånd liksom...

Foring. Legging av minstemor. Som alltid legger seg rett ned uten et knyst. Men ikke i dag. Absolutt ikke i dag! Legging av en unge til og byssing av en annen. Tiden går. Husarbeidet venter, og det gjøres bare akkurat så mye som orkes. Litt deilig tid i sofaen nytes :o)Og nå venter senga. I morgen er det tidlig opp. Far skal bruke hele dagen i ishockeyhallen. Junior skal bruke neste like mye tid på samme sted. Mor og jentene skal kjøre Prinsessa på trening, IKEA-shopping (ikke akurat gjort på et øyeblikk. Dessuten er fruen aldri kjapp når det er snakk om shopping), handle, klargjøre og teste ut endel hemmeligheter til vår del av Lyckliga gatans 4-stjernes middag (som nærmer seg litt for fort), stikke innom hockeyhallen for å vise litt engasjement. Og så var det denne maten ungene helst bør få innimellom også. Og stell. Og lek. Og oppmerksomhet sånn generelt da. Og da har vi enda ikke begynt på de huslige syslene og alle "burde-burdene".

Søndag forløper i et kjapt tempo, den også. Men heldigvis (?) er butikkene stengt da, så noe roligere blir det. Sa noen det var mandag snart?

God helg!
Hvordan forløper din helg seg?

4 kommentarer:

Guri sa...

Phuuuu....... Min helg blir ikke noe som ligner på din engang. Eneste planene vi har er at jeg og minstemor skal på kino på søndagskvelden, ellers er timeplanene helt åpen ;)
Du får kose deg med alle dine gjøremål :)) Lykke til!!
Klæm

Bondekona sa...

Kan ikke si annet enn
God helg!!!

Kort og Søm sa...

Helt klart roligere enn din... :O)
Biblioteket i dag, cafe besøk, theater i morgen med påfølgende pølsefest for ti stykker!

God helg :O)

Whitebite sa...

Jeg sier bare : snart mandag!!!

:)