Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

onsdag 18. januar 2012

Endelig en varm mann

Kryss i taket, send opp raketter, sprett champagneflaska! Her må det feires! 1.betjenten skal slippe å fryse. I 12 år har han vært isende kald, stakkars. I 12 år har en ullgenser vært i produksjon. I 12 år har den ligget og isolert på loftet. Stakkars mann som har vært så kald.

Til år 2000 ble det laget mønster til en Millenniumgenser, med norske symboler. Og siden 1.betjenten hadde en så elskverdig og snill frue, satte hun igang så det nesten røyk av strikkepinner og garn. Og unna gikk det. Helt til halskanten. Der stoppet det. Helt og fullstendig. I 12 år.  


Hva det var som fikk fruen til å dra genseren frem fra støvet igjen, vites ikke. Men to små kvelder og genseren er ferdig. Og fruen er svært fornøyd med seg selv.
Nå forventes det at genseren skal brukes i stor grad. Veldig stor grad. Om den fortsatt er i riktig størrelse, er ikke testet enda. Men det er klinkende klart; genseren skal brukes uansett om den passer eller ikke. Udiskutabelt!


Og hva passer vel bedre nå enn at Pinnekroken har en utfordring, "Lag noe til en du er glad i". Genseren passer jo rett inn der :o)


Ha en varm kveld ;o)


11 kommentarer:

Anonym sa...

den var fin den og 12 år er jo ikke så lenge :)

Anna sa...

Kjempefin! Åsså til halskanten da.. *knis* Rart det der, e man lei ett prosjekt, så er man lei det, omså d bare er ett par tråder igjen å feste(JA, æ har ett par sånne..) Gøy at den endelig er ferdig.. =)

Bondekona sa...

Klart den skal brukes! Uansett! 

Guri sa...

Se der ja :) Du slo meg skikkelig der. Mitt prosjekt var ikke så gammelt ;)
Men fin ble den og 1 betjenten har med å bruke genseren med andakt ;)
Klæm

Elisabeth, innerst i veien sa...

He he he, kun 12 år ja. Og så var resten gjort på et par kvelder, hi hi. Ja, nei, jeg ler ikke så høyt, min kiste er full av ufoer.

hjertemynthe sa...

Ojojoj, her ligger det mye arbeid! Det blir en varm FLOTT mann! Heldig han er som har deg!! =)

Frihet sa...

Heheheh ja 12 år er jo raskt, noen (meg) bruker jo et helt liv på å lage slike store prosjekter.

Å så fine klær du har sydd, hos deg går det unna :) Kan tenke meg lillemor ble fin.

klemmer!!

Berit sa...

Den som venter på noe godt o.s.v. Heldig er mannen i alle fall. Flott genser :)

Misemor sa...

Oj, så fin den er! Denne har jeg ikke sett før. Og: OJ, så lenge din mann måtte vente, nå blir han nok både glad og varm!

Jeg har også en på pinnene til min mann, men den startet jeg på i fjor på denne tiden, så den er jo bare ett helt år... Nå ble det ikke så lenge, kjenner jeg. Den skal også med hos Pinnekroken.

Lykke til der til deg også.
Klem fra meg.

ladybug sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
ladybug sa...

Du har all grunn til å være fornøyd med deg selv :-)

Takk for at du bidrar i utfordringen.

Mari
- pinnekroken