Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

fredag 21. september 2012

Angrybirds på hue

I sommer så jeg bilde av et barn med ei Angry Birds lue et eller annet sted på nettet. Denne syntes jeg var så herlig, så jeg måtte prøve å strikke en lignende. Med krøll på toppen og vinger i sidene. Og med heklede øyne og nebb. Og et lite rødt hjerte nederst på "kroppen".
Lillefrøkena var fornøyd hun, selv om mora godt kunne strikket lua et hakk større. Men sånn går det jo gjerne når man ikke har et mønster å følge. Det kan ikke alltid klaffe med riktig størrelse... Det spørs om denne fuglen må få seg et annet hjem, og fruen må finne frem mer garn som kan gi en sinnafugl til.
 
 
Ha ei strålende helg!
...om enn ikke sinna da...

6 kommentarer:

Fabelaktig sa...

Hei søte deg,
takk for alle de varme og gode ordene du legger igjen hos meg - du er underbar!

Jeg skulle så gjerne besøkt deg oftere, men tiden strekker dessverre ikke til. Vit at jeg setter umåtelig pris på dine besøk *hoppende glad*

Lua var jo hur kul som helst! Så flink du er :)

Ønsker deg en fin weekend. Jeg har endelig litt alenetid, mannen jobber sent og jeg sitter med en chablis, Love actually og laptopen min *lykke*
-Maia

Fem i familien sa...

Den var kjempe tøff! :) nettopp bestill stoff med "unhappy red bird" men denne va mye tøffere!

mor sa...

Den var kjempetøff!!! kan tenke meg smågutta her hadde hatt lyst på en sånn. Jeg må nok kanskje prøve meg jeg også:)

Pia sa...

Kul lue! ANgry Birds-feberen har liksom roa seg litt her i heimen, men vi kjøpte AB-bokbind og viskelær før skolestart. Men ingen har AB-luer.

Shy B sa...

Kjenner til det der; å begynne på noko utan mønster.
Hua var så fin at du må nok lage ei til :)

Kort og Søm sa...

Så super!! :O)