Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

tirsdag 28. februar 2012

Revidert ukeplan

Huset har fått en ny ukeplan. Vi klarer oss ikke uten, siden det er mange brikker som skal på plass. For at vi alle skal klare å holde oversikt, har vi stor bruk for en oversiktlig ukeplan. Den forrige jeg lagde, har holdt bra, men med nyoppusset kjøkken, ville jeg fornye den også.


Denne gangen har jeg ikke brukt plexiglass, men heller ei vanlig ramme str 50x70 cm, kjøpt på Ikea. Planen er tegnet opp på kartong, bilder limt på, og det hele har fått plass bak glasset. Hvert familiemedlem har fått sin rad, og en rad er tiltenkt middagsplanleggingen. Ting går så mye greiere når middagsmenyen er satt.
Så nå er det bare å la planene flyte og plassere dem i riktig rute. Vi er storforbrukere av whiteboard-tusjer ;) Kontrollen er gjenopprettet ;o)

6 kommentarer:

Bente sa...

så lurt:o)
Vi har også egen menyrute på kalenderen.
Og når vi ikke er kreative nok så blar vi noen ark tilbake på kalenderen og vips så er menyen klar:o)

Anonym sa...

Kontroll er viktig!

Vi har en ferdigkjøpt, lager ikke kalendre fra grunnen her i huset.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Det er utrolig deilig å ha en ukesmeny å forholde seg til.

Vi har også en ukeplan og åtteåringen fyller alle rutene sine med "leke med venner", he he.

Guri sa...

Flott ukeplan!! Med stor familie må man ha en viss kontroll over hverdagen :)
Klæm

Siri sa...

Den var skikkelig fin :-) Vi bruker ferdigkjøpte.

Men hvor skriver du opp legetimen i april? Har du en juksekalender et sted? Vi fyller ut for uker fremover og måneder i noen tilfeller. Ellers er det glemt...

Hilde sa...

Denne saken er bare for uka. I tillegg har vi en familiekallender som alle fremtidige planer blir skrevet ned i. Egentlig holder det jo med familiekallenderen, men så er det så kjekt å ha en stor ukeplan på veggen med plass til mange planer. Med den får alle oversikt. Selv 6-åringen følger med på hva som står på hennes ruter ;)
Ukeplan.no har knallfine ukeplaner, men de er temmelig dyre. Derfor har jeg heller laget egne versjoner :)