Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 15. august 2011

Tv-interesse?

Som den ansvarsfulle pedagogmammaen jeg er, har jeg sørget for at familien ikke er opptatt av tv'en. (Noen som tror meg på den?)

Ei konsentrert Minni Mus-frøken.
(Sjekk den herlige halen!)

Så hva kan ha skjedd siden lillesøster inntar en slik posisjon når Drømmehagen kommer på tv?
Vi begynner allerede å bli ganske kjent med Makka Pakka, Hinkel Pinkel, Hoppsi Deisi, Ninky Nonken og resten av gjengen. Og mer kjent skal vi vel bli. Kan ikke si jeg gleder meg... Heller ikke til Mikkes Klubbhus, Postmann Pat, Thomas-toget og mange andre jeg har fortrengt etter utallige års bekjentskap. Mange av Disney's familiefilmer derimot, dem ser jeg gjerne (bare at jeg trenger ikke se dem 157 ganger...)

Nå skulle jeg egentlig ha lagt til Drømmehagen-musikken og spurt deg om du blir glad for det, men jeg dropper det for å slippe å høre selv. Du kan jo ta en trall for deg selv :o)


9 kommentarer:

Anonym sa...

Fysj! Finnes det verre?

Anonym sa...

minien min elsker drømmehagen og everything is rosie på cbeebies, får han til å sitte stille bare litt :D

Bondekona sa...

Jeg har også ei som faktisk synger etter MakkaPakka i egenprodusert sang.

Superherlig minni-pysj!

Guri sa...

Heldigvis har jeg akkurat unngått de derre makka-pakka-greiene :-D
Var veldig glad for TV da jeg kom hjem med minstefrøkna. Gubben var på sjøen og jeg var hjemme alene med to gutter på 5 og 2 1/2 år og skulle amme i fred ;)
Men selvfølgelig alt med måte ;)
Klæm

Hilde sa...

Vi er nok en tv-glad familie, hele gjengen... Og minstefrøkena ser ut til å ha samme interesse for skjermen. Men foreløpig er det kun Drømmehagen som fenger. Skal ikke juble over at ungene er glad i tv-titting, men må innrømme at det enkelte ganger kan være litt praktisk...

Ann-Kristin sa...

Drømmehagen er forferdelig! Musikken og karakterane minner meg om svangerskapskvalmen eg hadde da storebror begynte å sjå på det vinteren 2009. Enda blir eg kvalm av å høre på. Men Playhouse liker eg! Supert å strikke til;) Skjønt, Nathaniel får kun sjå TV når Savannah sover på førmiddagen i helgene, så det er ikkje mykje eg får med meg. Men kjekt likevel:)

Liv-Inger sa...

Altså, da eldste var lita var det Teletubbiene som gjaldt. Herreguuud, DET var til å få fnatt av! Drømmehagen blir en drøm (hihi...;-)) i forhold! :-)

Enig med deg. TV er ikke noe vi heier på. Men veldig kjekt innimellom.

Whitebite sa...

makkapakkamakkapakkamakkapakkapa..osv.psv.osv.
jajaja,jeg kan den.

ufrivillig.
søt mus,by the way.

Bente sa...

Vel... det er jo en grunn til at bloggen vår heter Drømmehagen... Hadde en litt vel hekta smårolling når bloggen ble produsert, og vi lovet oss selv at nr 2 aldri skulle introduseres for Hinkel-Pinkel og HopsiDeisi!... Men hvem er det som står og holder seg fast i TV-sjenken og danser med HopsiDeisi? joda, Nr 2!