Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

lørdag 14. mai 2011

Smokkelenke til 17.mai

17.mai nærmer seg, og vi gjør klar antrekkene. Jentene skal ha like bunader på seg.
Minstefrøkena har fått seg nysydd smokkelenke. Om enn så glad vi er i rosa, så blir det jo helt kræsj med rosa smokkelenke på bunaden! Sånt går jo bare ikke an! ;o)
Jeg har sydd ny lenke i hvitt bomullsstoff og blonder. Jeg har lett og lett etter helhvit smokk i riktig merke, men det nærmeste jeg fant, var en hvit med litt rødt på. Den får duge :)


Storesøster derimot, hun skal få lov til å føre stilkræsj. Hennes hodeplagg kommer nemlig til å være rosa; rosa russelue, siden hun er rosaruss i år :o)Ha en flott lørdag!

4 kommentarer:

Barbarella sa...

Nille har smokker med det norske flagget på, hvis det kunne vært noe. Ellers synes jeg det var riktig fint med små hjerter på..! Skulle ønske jeg også hadde tid/finmekaniske evner til å lage sånn fin smokklenke til frøkna mi.

Klem fra Barbarella/forfatter av "Kunsten å smøre seg tynt..."; nyfødt blogg unnfanget da karrieren kolliderte med barn og liv.

carina sa...

Så søt smokkelenke til 17 mai!
Ha en super dag:)
Klem carina

tfab1982 sa...

Hei :-)

Hvor har du fått tak i rosa russelue?

Hilsen

Tina (tmariasson@gmail.com

Hilde sa...

Hei Tina.
Barnehagen vår bestiller inn rosa russeluer til barnehagerussen (sisteårsbarna). Tror det er via Russeservice :)