Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 17. juni 2012

Badebråk

Vesla og jeg har hatt oss noen fighter i løpet av disse snart to årene. For eksempel gav introduksjonen av fast føde litt hodebry for mammaen. Nå for tiden er det bading som er under sterk diskusjon. Vesla har alltid likt å bade. Men ikke nå lenger. Akkurat da vi startet høysesongen for utelek i sandkasse, gjørme og bark iført lite klær (og dermed mye hud eksponert for skitt), snudde det. Frøkena bestemte seg for at bading er tull. Hun vrælte fra vi kom inn på badet og tappet i badebalja. Sittenekt og fortsatt vræling under hele badeseansen. Og såre anklagene øyne på den dumme mora (eller faren) når torturen endelig er over.
Da må ulike varianter prøves. For eksempel å ta balja ut i finværet for litt vannlek, og etterhvert snikende vasking av en liten kropp, akkompagnert med fristende pastiller. Vi kom et skritt på vei. En tur til badeland gjorde også sitt. Nå er vi der at frøkena frivillig setter seg ned i vannet i det minste.
Men det gjør liksom ikke helt susen å stå med litersmålet med vann når man skal skylle ut sand og bark som har grodd fast i hodebunnen...


Vi forbereder oss på en ny hylekonsert.
Whish me luck - I'm going in!

5 kommentarer:

Osloskånskan sa...

"Wish me luck - I'm going in!"
Sabla bra inställning, lite kamikaze över det liksom!

Anonym sa...

Fy søren, det er en prøvelse! Det er liksom ikke noe alternativ å kle dem i vinterdressen heller...

Kort og Søm sa...

Nei, det er ikke morro..men vaskes må de. Særlig når de kommer inn, og det ser ut som de har rullet seg rundt i alt av sand, bøss og skitt som de har kommet over!

Lykke til :O)

Svar på ditt spørsmål;
Jeg er utdannet som syerske, har Svennebrev i Kjole- og Draktsyerskefaget.
Så dette er jobben min :O)

Mathildes skatter... sa...

Er det lov å le bittelitt? :D Jeg skjønner frustrasjonen, vi har noen runder vi og. Merker jeg har en frøken som blir stadig mer bestemt. Da er det bare å overbevise seg selv om at "dette er bare en fase...." Det prøver vi å trøste oss med :)

Whitebite sa...

goood luck!!
been there, done that!