Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

torsdag 10. november 2011

Odessalue

Her er vi i full lueproduksjon! Jeg finner stadig fine luer som jeg må teste ut oppskriften på. Så her skal det ikke bli noen kalde hoder, nei.

Denne Odessaluen fant jeg på Farmor's hobbyblogg. Synes den var helt herlig. Lua er strikket i Merino extra fine fra Drops, et kjempemykt garn som absolutt ikke stikker på små prinsessehoder ;o) Perlene er tredd på garnet før strikkingen startet. Og den fine heklede blomsten var bloggskriveren så elskverdig å tipse meg om at hun hadde funnet på garnstudio.com. Tusen takk for tipset :o)Prinsessa er strålende fornøyd!


Selv er jeg særdeles fornøyd med at vinteren lar vente på seg, men det er jo greit å være forberedt på å beskytte kalde ører ;o)

6 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja før vi veit ordet av det våkner vi opp en morgen til et vakkert, hvitt teppe ute. Og da er snuppa klar med denne flotte lua. Jeg strikka etter samme mønster til Trollet for mange år sida, men den var langt i fra så fjong som denne altså.

Whitebite sa...

flott lue!
hva ligger temperaturen på der borte hos dere for tida??

God helg!! klem:)

Pia sa...

Så flink du er! Jeg håper vinteren lar vente på seg...

Cecilie von der Ohe sa...

Det høres ut som en nydelig lue. Selv må jeg på jakt etter en hvit lue som skal matche den svarte og rosa dunjakken jeg kjøpte for en stund siden, men vi får håpe at vi kan klare oss uten noe hodeplagg enda en stund. Ha en fin og strikkende helg! :-)

Cecilie

Hilde sa...

Ikke snø, ikke snø! Vi venter til jul ;) Vi har alt mellom såvidt over på minusgrensen og opp til 12 plussgrader her, så det lover godt foreløpig ;)

Berit sa...

Kjempefine luer. Ha en god dag . Godt Nyttår til deg