Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

mandag 18. juli 2011

4-stjernes middag, del 1

I helga gikk den første 4-stjernes middagen av stabelen i Lyckliga gatan. Vi er fire nabopar som har børstet støv av konkurranseinstinket (ok, noen trengte ikke børste støvet av, det var allerede ganske fremtredende) og går på oppgaven med stor iver. Det planlegges og handles, og hemmelighetskremmeriet er voldsomt.
En gang i måneden blir det stjernemiddag på oss :) Forventningene er skyhøye!

Den første middagen bestod av:

Forrett: Thaisuppe med laks, scampi og asparges


Hovedrett: Vårruller (selvfølgelig laget fra grunnen av!) med ris og grønnsaker

Dessert: Tiramisu

Her var ingenting overlatt til tilfeldighetene. Passende viner og til og med asiatisk øl hørte med til måltidet. Ingen handling verken på Kiwi eller Rema heller, fikk vi høre. Gode råvarer ble nøye plukket ut på velassorterte forretninger langt unna nærmiljøet.


Underholdning hører med i konkurransen. Denne gangen var det lagvis stafett. Høye hæler ble byttet ut med joggesko. Jeg nevner bare sånn i forbifarten at JEG var på det vinnende teamet...


Poenggivninga kan jeg ikke avsløre her. Den er hemmelig helt til siste måltid er fortært. Da avsløres poengene, og vinnerparet blir behørig belønnet med premie.
Men jeg kan avsløre at stemningen var god (noe den alltid er), vi ble mette med god smak i munnen, og underholdningen gav oss litt etterlengtet bevegelse og enda mer konkurranseinstinkt.


Skål!

Liker du å bli oppvartet med deilig mat og god drikke, eller sverger du til fiskepinner og farris?

Hva er dine yndlingsretter?

2 kommentarer:

Berre Kristin sa...

Så smart då! Dette såg veldig lekkert ut:) Blir spennande å sjå neste middag...

SURRESILJE sa...

Mmm! Så lurt. Jeg hadde nok lagt meg i selen for å gjøre det bra jeg og. Har et stort konkurranseinnstinkt da!