Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

onsdag 26. januar 2011

Dum - eller flink?

At det går an å være så dum!?! I et lite gjennomtenkt øyeblikk sa jeg ja til å svare på en forbrukerundersøkelse i papirformat. Litt lang, sa den veltalende mannen på telefonen. Ja, men det går vel greit, tenkte jeg, 10-15 sider sikkert - det går jo fint. 10-15 sider? Nei! Ikke engang 30 sider! Var jo en hel bok, jo! 150 A4-sider!!! Aaaah....
Nå er det jo ingen som kommer å arresterer meg om jeg ikke fyller den ut og sender den inn, men så kommer "flink-pike-syndromet" inn med pekefingeren og sier at jo, jeg har jo lovt det. Så da sitter jeg her og krysser i veg, og har egentlig ikke tid til å blogge... En klapp på skulderen til alle forbrukerundersøkelsesufyllere; Godt jobba!

6 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Min dypeste medfølelse, been there, done that. ☺

http://innerstiveien.blogspot.com/2010/10/sliten-forbruker.html

Pia sa...

Ha ha, har også latt meg lure til å fylle ut sånne blekker! Så kan man jo spørre seg hvor representative svarene blir - aner meg at det kun er flinke piker som fullfører...

Hilde sa...

Godt det er flere som kjenner følelsen... Får vel bare jobbe på, om jeg skal klare det innen en uke (slik de ønsker). DET får vi se på!

Vibeke sa...

Hehe, ikke bare bare å si ja til sånne ting! Så flink du er som fyller ut! Lykke til :) Og tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! :)

Anonym sa...

Det hørtes veldig kjent ut, men etter en del slike henvendelser på telefonen har jeg lært meg en skikkelig sur mine som avbryter selgeren med spørsmålet: "Skal du selge noe?!" Da blir det brått slutt på maset kan jeg love... Lykke til! :-)

Hilde sa...

Jobba hardt på og fikk sendt den så snart den var ferdig utfyllt. Og på det siste spørsmålet om de kunne kontakte meg igjen for lignede undersøkelser, satte jeg et stort og tydelig kryss på NEI!