Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

søndag 14. april 2013

Turnkonkurranse

Prinsessa er en ivrig turner. Favorittstedet hennes er turnhallen. Hun tilbringer veldig mange timer der, og vi hører aldri et ord om at hun ikke vil på trening. Nå hjelper det jo også på at de har blitt gode venninner, disse jentene som trener sammen.
Hun er sterk og uredd, og hun har etter hvert lært å jobbe hardt for å klare det hun vil. Hennes målsetting er klar; Hun skal bli Norgesmester! I første omgang. Til syvende og sist skal hun bli verdensmester. Nå skal man jo ikke knuse sine barns drømmer, men her, mellom oss, så er vel den verdensmestertittelen rimelig utenfor rekkevidde. Mens Norgesmestertittelen er mulig å oppnå, i hvert fall juniornorgesmester.


Frøkena har skjønt at skal man bli best, må det mye jobb til. Det gjelder å møte opp på treninger, men også å gjøre en ekstra innsats utenom de organiserte treningene. Så hun kommer hjem etter tre timer i hallen og setter igang med 200 pushups, 200 situps og en halv time tøying i spagat. Hun har stor planer om løpetrening sammen med mamma i sommer, og hun benytter nesten hvert ledige sekund til å turne.


Fra det året gymnastene fyller 8 år, kan de konkurrere. Det er i år for hennes del. 8-9-åringene konkurrerer i Bra-Bedre-Best-klassen. Fra 10 år blir det tallkarakterer. Denne helga var hun med på sin andre konkurranse. Hun gledet seg stort, samtidig som hun gruet litt. Det var et par elementer hun var spent på om hun klarte. Men dem hadde hun stålkontroll på.

Klargjøring før skranken skal beseires.
På med skrankereimer og magnesium.

Klar til å hoppe fra skranke til skranke.

Mye styrketrening gir resultater.

Godt å ha en stor og sterk trener
som står under og sikrer.

Mamman var full av nerver under skranke- og bomøvelsene. Man vil jo så gjerne at barna skal lykkes i det de har øvd så intenst på.Vi var så heldig at en annen turnpappa filmet også vår snuppe i aksjon og har laget film til henne. Gjett om hun studerer og evaluerer seg selv! Og er nok litt stolt :)
Vil du se?
(Jeg skjønner fortsatt ikke hva jeg gjør feil siden videoen bare vises fra pc, og ikke fra mobil/Ipad...)

Premie er selvfølgelig stor stas!


Mamman og pappan hadde også lovt henne premie fordi hun har vært så flink til å møte opp på treninger og står skikkelig på. Og hva er vel berde da enn at hun vil ha løpesko i premie?!
:)


Ha en fin søndag!
Her fortsettes det i hjemmeturning og filmstudering :)


6 kommentarer:

Pia sa...

Så flink hun er! Og for en innsats hun gjør!

Frihet sa...

Så flink!! Gratulerer!!! Fin genser under her ;)

Åshild i bestemors hage sa...

Forstår godt at du er stolt.

xxx sa...

Så gøy og så flink jente ja;) skikkelig pågangsmot forstår jeg og det er bra, skal se hun kommer langt. Veldig morsomt når barna finner seg aktiviteter som de trives med og mestrer. Back opp og kjør på mens hun er ung og villig. Jeg har to tenåringer nå som aldri har vært særlig akitive i idrett selv om jeg hadde håpet de skulle like det. Minsten gikk av fotballbanen og plukket blåveis eller lekte på klatrestativene. Vi prøvde mange sesonger men den gang ei. Han ble speidergutt da, men ser at nå er det vanskelig å få han ut, 14 år gammel som han er blitt og bitt av spilledilla.. vanskelig det der altså... så nyt det i lange drag!:) ha ei fortreffelig helg..

Anonym sa...

Hun turner i et høyt nivå til og være så liten! :D Hun kommer til og komme langt!

Hilde sa...

Vi synes jo hun er kjempeflink og er veldig stolte av henne :) Men det viktigste til syvende og sist er jo at hun trives og har det gøy, får brukt kroppen sin på en god måte og opplever at å jobbe hardt for noe, gir resultater som hun kan være fornøyd med.