Velkommen til vårt lille puslespill! I en hektisk hverdag er det mange brikker som skal på plass så ukeplanen går opp - og forbausende nok gjør den ofte det!

onsdag 3. oktober 2012

Nytt skjerf til fruen

Som ekstrastrikking i tillegg til alle andre strikkerier, satte jeg i gang med å strikke et skjerf til meg selv. Ikke overraskende i Drops Merino extra fine (skulle tro det ikke fantes andre garn, men har man dilla på noe, ja så har man det!) Oppskriften fant jeg på Garnstudio.



Nå har jeg hatt dilla på å strikke Odessaluer og rundvester, men jeg tror det blir noen skjerf ei tid fremover. Ikke verdens mest spennende strikking, men så fint og mykt det ble. Og supert arbeid samtidig som man ser på tv eller skravler, for her krever det lite konsentrasjon. Det blir nok mange av disse :)


Skjerfet passer supert sammen med luen og pulsvantene jeg strikket til meg selv i fjor.

Og ja, nå har jeg fått meg prøvehode, så jeg slipper å bruke bakeboller, ballonger og uvillige barnehoder under fotografering. Barnehodene setter nok pris på det. Bakebollene er nokså likegyldige, tror jeg...

Skjønt, nå er det vel heller bruk for sydvest, etter hva jeg kan observere ute. Men tørre, kalde dager kommer. Det vet vi. I hvertfall de kalde...

Ha en strålende dag
- enten den er tørr eller våt, varm eller kald :o)

10 kommentarer:

Berit sa...

Nydelig skjerf, likte spesielt godt den bølgekanten.

Pia sa...

Skjerfet var kjempeflott! Det kommer nok noen kalde dager, ja....

Kort og Søm sa...

Super fint skjerf!! :O)

Unknown sa...

Kjempe fint.....

Prøver meg på cupcake tunikaen jeg. Dvs. øver.. Den blondekanten blir aldri ferdig! :)
Samtidig som jeg venter på perler til odessa lue! :)

Unknown sa...

Kjempe fint.....

Prøver meg på cupcake tunikaen jeg. Dvs. øver.. Den blondekanten blir aldri ferdig! :)
Samtidig som jeg venter på perler til odessa lue! :)

Frihet sa...

Så fint skjerf. Likte godt "krøllene" eller bølger er det vel......
Mulig det må bli litt skjerf her også etterhvert.

Berit sa...

Så flott skjerf

trompetmor sa...

kjempefint!! nå må jeg nok bli ferdig med strikkebuksa og finne meg et nytt prosjekt jeg også, hadde veldig lyst på skappelgenser så spørs om jeg hiver meg på den jeg:) ha en flott helg:)

Hustvedts sa...

Så fint det ble! Og jevnt! Jeg strikka det samme i et annet garn (tynn alpakka? Husker ikke helt.), og det ble litt spjuskete og veeeeldig langt. Men det var lett å strikke, ja, så det blir nok flere. Men da i stødigere garn og kanskje litt færre masker satt til side...

Hilde sa...

Takk for hyggelige kommentarer! Kommentarene gjør at det blir ekstra stas :o)

Hustvedts; Jeg strikket skjerfet akkurat som mønsteret sa og i samme garn, så det funket bra :o) Eventuelt kan man jo sette færre masker til siden og dermed strikke det lenger.